This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

параметър описание
Ботаническо име Cocos nucifera
Размер на опаковка 10 килограма
Минимално количество на поръчка 20 килограма
Произход Шри Ланка, Филипините
Вид

Бели твърди храни

Наличност  Насипно, Личен етикет
Качество Органично, Традиционно
Срок на годност 12 месеца
Порция 0.7 унция
Категория Сушени плодове

 

 

 

Имаме сушен суров кокосов чипс, който има органичен земеделски произход. Бялата месеста част на кокосите е източник на кокосов чипс и други продукти от бял кокос. Месестата част на кокоса първо се суши изцяло на горещ въздух, а после се счуква отново до получаване на люспи. Тези люспи после се пържат във върджин кокосово масло, за да получите кокосов чипс.

Кокосовият чипс е модерен около света, особено на запад. Те се пържат главно в слънчогледово олио или палмово масло, което е рафинирано. Рафинираните масла не са подходящи за холестерола на тялото. Можете да се отървете от този страх, като опържите суровия кокосов чипс в екстра върджин кокосово масло, а да изпечете кокосовия чипс. Няма добавен подсладител в този вкусен печен кокосов чипс, така че можете да се насладите на закуската си. Използват се свежи кокоси, за да се направи кокосов чипс, като се нарежат на тънки ленти и се пакетират директно в свежа опаковка.

Произход на Кокосов чипс

Палмовото дърво е познато като дървото на живота. То произвежда важна култура, която се нарича кокос. Има бяла месеста част в кокоса, която се нарича кокосово месо. Кокосите се добиват от палмовите дървета, които растат главно в тропическите райони. Имат твърда кафява черупка, която защитава месестата им част. Кокосите са много известни за производството на кокосово мляко и кокосово масло. Но все пак много хора се чудят как да използват кокосовото месо.

В джунглите и горите, когато кокосът е зрял, пада и расте. Палмовите дървета също се посяват за търговски цели в тропическите райони. Костилковите плодове са най-често отглежданите ядки с овални семена, които имат здрава черупка и твърда обвивка.

Как се използва Кокосов чипс:

Страхотно е да използвате кокосов чипс на салати. Кокосовият чипс придава и уникален вкус, когато се използва със сурови и зелени зеленчуци, вдъхновен от Азия ориз, фъстъчен сос, зеленчуци и тофу или пиле на грил. Можете да добавите лек вкус към ястия с къри, салати, гранола, печива и още.

Кокосов чипс, Суров, на едро

Снабдете се със своя суров кокосов чипс от компания за търговия на едро в Европа като NutriBoost. Можете да започнете с покупка от 10 кг и да поръчате контейнер, ако е нужно.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our