This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

NutriBoost има световна мрежа от партньори. Ние закупуваме нашите суровини чрез тези партньори и ги смесваме по молба на клиентите ни. Тъй като закупуването на храна е наша основна дейност, можем да направим и конкурентна оферта.

 

С нашите години опит можете да се възползвате от това знание. Опциите за смесване на хранителни съставки започва от 100-200 килограма на смес нагоре.

Взависимост от заявката Ви, стоките се преработват изцяло автоматично и полуавтоматично.

 

Процесът започва с претегляне на съставките в правилните пропорции. Правим това, базирайки се на рецептата Ви. В момента смесваме само сухи насипни стоки или стоки на прах / гранулирани стоки.

 

Когато се реализират правилните пропорции, суровините се пресяват и смесват. С пресяването гарантираме, че сместа става хомогенен продукт, но е и критична контролна точка по отношение на качество.

 

След смесване можем да пакетираме стоките в опаковка за търговци на дребно (личен етикет), насипни опаковки (насипно) или големи торби. По молба на клиента можем да напълним продуктите Ви и в кофи.

Причини да изберете NutriBoost

Ако Вие като клиент, избиращ доставчик на общи решения, тогава сте на правилното място при NutriBoost. Предлагаме Ви:

  • Покупка на всички суровини. Обикновено правим това в големи обеми.
  • Поръчка в малко количество, стартираща от 100-200 килограма на смес.
  • Получаване на суровини. Когато не можем да закупим желания продукт сами, можете да ни ги изпратите.

 

За да Ви предложим блендиране с най-добро качество, можем да използваме само изцяло автоматични миксери. Вашите суровини са внимателно претеглени и обработени в хомогенна смес.

 

Така че търсите ли партньор, който да Ви предостави пълно обслужване? Или само искате да направите аутсорсинг на няколко части? В NutriBoost сме готови да Ви помогнем.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our