Свежите кокоси се режат на малки остриета и тънки полумесеци. След това се превръщат в златен чипс, когато се изпече. Те са точно като ядки кашу, след като ги изпечете, не можете да им устоите. Можете да се насладите на този вкусен кокосов чипс с миксове за закуска, плодове и морска храна. Можете да го направите и част от салатата си.
Органичните кокоси се берат и се прехвърлят в централното преработващо устройство. В него се извършва проверка и тези кокоси, които не я преминат, се отстраняват. В този процес всеки кокос първо се обелва. След това остава бялата месеста част на кокоса. Тази месеста част се прехвърля по конвейера за нарязване. Когато завърши нарязването, месестата част се изсушава във фурната, за да се премахне влагата до предварително определено ниво. След сушене изсушените кокоси минават през много филтри, за да се запази консистентен размерът им и да се намали слепването. Тогава е време да се изпекат тези неподсладени кокосови чипсове нежно.
Как се използва Кокосов чипс, Печен
Можете да използвате този перфектно изпечен кокосов чипс с йогурт, гранола, свежа салата или дори с рецепти за мъфини. Можете да се насладите на този печен кокосов чипс като закуска или да го сервирате перфектно със сладолед.
Кокосов чипс, Печен, на едро
Снабдете се със своя Печен Кокосов чипс от компания за търговия на едро в Европа като NutriBoost. Можете да започнете с покупка от 10 кг и да поръчате контейнер, ако е нужно.