Кокосовата захар, която предлагаме, е изцяло органична и произхожда от Индонезия. От цветовете на кралската кокосова палма се добива кристализиран нектар, който се използва за направата на кокосова захар със сладък вкус. Ще бъде безупречно допълнение към Вашите сокове, печива, домашно мюсли, сосове, десерти, кафе и каша.
Сокът от отрязаните цветни филизи на кокосовата палма е източник за производство на кокосова цветна захар. В югоизточните региони на Азия се е използвала хиляди години като подсладител. Фермерите нежно режат цветето, като се катерят по дървото, за да вземат захарен цветен нектар. Когато нектарът се събере, той се прехвърля да ври в чайници. През този процес влагата на нектара намалява, което позволява втвърдяването. Когато сместа се охлади и прилича на кристална тухла, тя се настъргва.
Въпреки че носи името кокосова цветна захар, тя няма типичния кокосов вкус. Прилича на средно или светлокафява кристална захар и има вкус на карамел с малко вкус на малц.
Как се използва Кокосова цветна захар
Кокосовата цветна захар е изцяло органична и има същия подсладен вкус точно като бялата захар. Може да е отлично допълнение към смутита, кремообразни десерти и други сладки ястия. Вкусът на кокосовата цветна захар е по-интензивен от бялата захар, ето защо минималното количество ще бъде достатъчно за приятен сладък вкус. Може да се използва като подсладител за кафе или можете да получите интересен вкус на напитките си. Популярността ѝ се увеличава бързо при приготвянето на конфитюри, плодови салати, коктейли и плодове.
Кокосова цветна захар на едро
Ние сме компания за търговия на едро с Кокосова цветна захар. Тоест внасяме директно от източника и снабдяваме голямо разнообразие от марки и бизнеси в Европа. Спечелете от конкурентни цени и премиум качество, когато правите бизнес с NutriBoost.