Наследствените дървета се берат в малки ферми в амазонските гори на Африка и Перу. Те са източник на какаови зърна. Тези зърна се берат, чистят, сортират и сушат много внимателно. Какаовите зърна формират вкуса и са суровини за шоколада. Тези зърна могат да предложат какаово масло и от тях да се извлекат други какаови твърди продукти.
Произход на Какаови зърна, Сурови
Ботаническото име на какаовото дърво е Theobroma cacao и то е източник на шоколад. Какаовите зърна практически се използват за направата на шоколад и се берат от това дърво. Плодът на дървото се нарича шушулка, а зърната са семената на този плод. Обвивката на шушулката е в ярък цвят и е много твърда. Те растат по клоните на дървото под формата на гроздове. Първо, тези шушулки са малки бели цветя без аромат, които се наричат Cauliflory. Тези цветя растат по старите клони на дърветата.
NutriBoost предлага какаови зърна, които произхождат от Перу и Африка. В Перу растат главно в гористите региони на Амазония, Хунин, Куско, Аякучо и Сан Мартин. Вкусът на Какаовите зърна е горчив, като неподсладен шоколад.
Как се използват Какаови зърна, Сурови
Може да се използват: смелени с кафе, белени и после изядени, печени, счукани и за добавка към смутита, мюсли, сладоледи, микс ядки, тесто за курабийки или като заместител на парченца шоколад в рецепти или десерти.
Какаови зърна, Сурови, на едро
Купете сурови какаови зърна в количества за търговец на едро от NutriBoost. Очаквайте ниски количества за поръчка, конкурентни цени и високо качество. Предлагаме личен етикет и насипна опаковка.