Какаовото дърво theobroma има плод, който се използва за направата на какаова паста. Това е натурален продукт от смелени зрънца. Суровите какаови зърна се счукват до течност, с която да се направи сурова какаова паста. Ако оставите тази паста, може бързо да се превърне в твърдо вещество на стайна температура и ще имате какаова паста. Какаовата паста е направена от напълно натурален материал и има почти 55% какаово масло. Този продукт е изключително гладък и можете да използвате органично какао, за да правите шоколадови изделия.
Ние правим какаовата паста ликьор с висококачествени какаови зърна, които ферментират, за да се намали горчивият им вкус. Какаовите зърна се белят, сушат и ферментират, за да се произведе какаова паста ликьор. Тези зърна се мелят, за да се направи какаова маса или паста, а после се разтапят, за да се направи какаов ликьор.
Как се използват Кръгчета от какаова паста
Можете да използвате какаова паста ликьор в шоколадов пудинг, шоколадова напитка, шоколадова торта и традиционен шоколад.
Кръгчета от какаова паста/ликьор на едро
Купете Кръгчета от какаова паста/ликьор от търговец на едро. NutriBoost е на Ваше разположение. Предоставяме ниски количества за поръчка и конкурентни цени. Този артикул може да се закупи с личен етикет или насипна опаковка.