This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

параметър описание
Ботаническо име Cocos nucifera
Размер на опаковка 10 килограма
Минимално количество на поръчка 20 килограма
Произход Индонезия, Шри Ланка, Филипините
Вид Прах
Наличност Насипно, Личен етикет
Качество Органично, Традиционно
Срок на годност 12-24 месеца
Порция ¼ чаша
Категория Брашна

 

 

 

Кокосовото брашно, което предлагаме, е органично и произхожда от Индонезия, Филипините и Шри Ланка. Това кокосово брашно се добива при смилане или настъргване на месестата част на кокоса. Първо, месестата част се обезмаслява и суши, а след това се счуква на прах. Кокосовото брашно може да се използва като заместител на пшениченото брашно, тъй като е безглутеново.

Може да очаквате кокосовото брашно да има вкус на кокос и е така. Ще усетите сладостта и кокосовия вкус според количеството кокосово брашно, което използвате в ястията си. Трябва да забележите, че кокосовото брашно има много характеристики и е силно абсорбиращо. Ето защо се счита за по-уникално от пшеничното брашно.

Няма специфично време за узряване на кокоса. Ето защо трябва да има опитен човек, който да следи за правилното време на узряване. Ако не се набере в правилния момент, няма да е достатъчно зрял. Трябва да се ползват само ръце за бране на кокос, защото прътовете не могат да правят това, което ръцете. За тази цел местните помагачи за обиране на реколтата се катерят по кокосовата палма, за да берат. Кокосите, които са събрани, ще се прехвърлят на фабриките за по-нататъшна преработка.

Кокосовото брашно е напълно органично и няма други съставки в него. Тези кокоси, които не могат да се използват за кокосово брашно, се преработват и рециклират по друг начин. Кокосите са удобна съставка за хранене и на животните и се използват за добиване на кокосово мляко, кокосово брашно и кокосово масло.

 

 

Как се използва Кокосово брашно

Кокосовото брашно има свое уникално място в кухнята. Може да се използва в идеалния случай с други брашна при печене. Кокосовото брашно е органично и дори се използва във всяко ястие. Може да бъде и добро допълнение към йогурт, мюсли и смутита. Можете да имате кремообразна текстура и консистенция в супи и сосове с кокосов аромат. Вкусът на кокосовото брашно е същият като на кокоса.

Кокосово брашно на едро

NutriBoost е водещ доставчик и търговец на едро на Кокосово брашно в Европа. Купувайте в малък или голям обем и печелете от интересните цени. Топ качество, закупено директно от източника.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our