Органичните фермери в Перу са култиватори на Сурови какаови зрънца. Първоначално Суровите какаови зрънца се берат на ръка на шушулки и се разбъркват за намаляване на горчивината. След това те се почистват в натурална вода, сушени, белени и ядката им се дели на зрънца. По време на този процес няма добавени нечистотии загуба в хранителната стойност на Какаото.
Произход на Какаови зрънца, Сурови
NutriBoost предлага какаови зрънца, които произхождат от Перу. Тези зърна обикновено се отглеждат в регионите на джунглата на Амазония, Хунин, Сан Мартин, Куско и Аякучо. Обикновено от какаовото дърво се добиват плодове, наречени шушулки, и имат семена, познати като какаови зърна. Внимателно сушени и ферментирали са, така че вкусът им и хранителните вещества си остават същите. Чистите зърна се използват за добиване на какаови зрънца, като бъдат обелени и начупят ядката на части. Точно като неподсладения шоколад, какаовите зрънца имат горчив вкус.
Когато необработени какаови зърна се обелят и нарежат, те се превръщат в какаови зрънца. Когато семената от плода на какаовото дърво се сушат и ферментират, те се наричат сурови какаови зърна.
Как се използват Какаови зрънца, Сурови
Печените или Сурови какаови зрънца могат да се използват в много ястия, напр. пикантни и сладки. Ако добавите една чаена лъжица от какаовите зрънца към овесената си каша или сутрешните смутита, това ще подобри вкуса. Те са налични с дълбок вкус на натурален шоколад, който е перфектен за Вас, когато не искате да използвате истински шоколад. Можете да ги добавите и в своя микс ядки, смутита или печива за изкушаващ.
Какаови зрънца, Сурови, на едро
Купете сурови какаови зрънца в количества за търговци на едро от NutriBoost. Очаквайте ниски количества на поръчка, конкурентни цени и високо качество. Предлагаме личен етикет и насипна опаковка.