Орехите не се считат за истинска ботаническа ядка, защото са ядливо семе на костилка, но често се наричат ядка. Имат твърда кора. След пълно зреене ядливото семе на ореха се използва като закуска или можете да го използвате и за гарниране.
Произход на Орехи, Половинки/Четвъртинки
Juglans regia, които често са познати като орехи, са доставени в Северна Америка от Англия през ранните години на 1800-те. Там са го наричали английски орех и станал много известен.
Орехите са в различни форми, размери и качества. Често срещаните варианти, които предлагаме, са:
Орехи, Светли половинки 80/20
Орехи, Светли половинки 50/50
Орехи Половинки/Четвъртинки
Орехи LQ&B
Как се използват Орехи, Половинки/Четвъртинки
Можете да ядете орехи като сурова закуска или да ги използвате за гарниране. Предлагаме по-светли и по-тъмни половинки или четвъртинки на обелени орехи, които можете да използвате като съставка за много ястия. Орехът е главна съставка в турския сладкиш, наречен баклава.
Орехи, светли половинки на едро
NutriBoost е компания за търговия на едро на орехи, светли половинки, в Холандия. Освен това тези удивителни ядки, доставяме и ядки като кашу, бадеми и лешници. Ще намерите пълен преглед на нашия асортимент от ядки в посветената ни страница.