В амазонската дъждовна гора расте малко храстовидно дърво, наречено Каму каму. Обикновено тези дървета се намират в Перу и Бразилия и могат да пораснат до 5 метра. От това дърво вземаме малък плод, точно като черешка, който е известен като Каму каму. Плодът се добива от зрели дървета след всеки 2 до 3 години. Размерът на плода е като лайм и има тъмнолилав и жълт цвят. В Южна Америка този плод е много известна съставка за готвене и сега разгръща влиянието си на пазара на Северна Америка и отвъд.
Произход на Каму каму
Каму камуто на прах, което предлагаме, е напълно органично и произхожда от Перу. Ботаническото име на Каму каму е Myrciaria dubia и в някои части на света се нарича Камо камо или Какари. То е храстовидно дърво, което се намира по бреговете на реките в Бразилия и Перу. Расте до 16 фута и има плод с червени и лилави цветове. Използва се главно от местни хора и се бере в канута. Каму каму на прах има жълт и бледорозов цвят, който се постига от измит, нарязан, дезинфекциран, сушен на въздух и смлян плод Каму каму.
Как се използва Каму каму
Каму каму е тръпчив и кисел прах, който обикновено се смесва със смутита и сокове. Ако искате Каму каму добавки, можете да ги използвате в капсули или таблетки и да ги приемате с вода или с храна. Предлагаме органично Каму каму на прах насипно и на едро и е чудесно да се използва със смеси, готвене, печени, похапване и смесване. В Европейския съюз Каму каму се счита за оригинална храна.
Каму каму на прах на едро
Като компания за търговия на едро на Каму каму на прах, NutriBoost внася директно от източника. Позволете ни да Ви предоставим конкурентни оферти и голям обем поръчки. Обаче можем да започнем със само една кутия. Свържете се с нас за квота.