This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

параметър описание
Ботаническо име Theobroma cacao
Размер на опаковка 25 килограма
Минимално количество на поръчка 25 килограма
Произход Перу
Вид Блокче
Наличност Насипно, Личен етикет
Качество Органично, Традиционно
Срок на годност 12-24 месеца
Порция 1 унция / 28 грама
Категория Супер храни

 

 

 

Какаовият ликьор, познат и като шоколадов ликьор, е просто какаова маса, налична в полутвърда и твърда форма. Произвежда се от какаови зърна, ето защо има две равни части, какаово масло и какао на прах.

Произход на Какаова паста/ликьор, Блокче

От плода на какаовото дърво Theobroma се извлича натурално какаова паста. Когато суровите какаови зърна се намачкат до течност, течността бързо се превръща в твърдо вещество на стайна температура и образува какаова паста. Съдържанието на какаовата паста е напълно натурално и има 55% какаово масло в него. Продуктът е много гладък и можете да го използвате със 100% органично какао за всяка шоколадова рецепта.

Използваме най-добрите какаови зърна и ги ферментираме, намалявайки горчивия им вкус, за да направим своята какаова паста ликьор. Какаовите зърна се белят, сушат и ферментират за производство на какаова паста. Първо, какаовите зърна се мелят, за да се направи какаова маса, а после тя се топи, за да се направи ликьор. 

Процесът на правене на какаово масло е много креативен, така че да можете да го използвате лесно. Причината е, че можете да го използвате при готвене заради оригиналната му миризма и вкус. Ако го използвате вкъщи, можете да добавите микс плодове и ядки. Много е вкусно и със сладоледи и сладки десерти.

Какаовата паста ликьор се прави с какаови зърна, които се белят, сушат и ферментират. Тези зърна се смилат, за да се получи какаова паста, а после тази паста се превръща в ликьор. След това от ликьора може да се отдели какаово масло или да се охлади и да се превърне в твърди блокчета от суров шоколад. Използва се главно с какаово масло за направата на шоколад.

Как се използва Какаова паста/ликьор, Блокче

Шоколадови пудинги, традиционни шоколади, шоколадови напитки и шоколадови торти са основните ястия, при които се използва какаова паста.

Какаова паста/ликьор, Блокче, на едро

Купете Блокче Какаова паста/ликьор от търговец на едро. NutriBoost е на Ваше разположение. Предоставяме ниски количества за поръчка и конкурентни цени. Този артикул може да се закупи с личен етикет или насипна опаковка.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our